In een ander licht!  [1]

In een ander licht!

Fotografie is een manier van kijken. Vroeger zijn prachtige foto’s gemaakt, simpelweg met een doos met gaatje erin. Uiteindelijk maakt originaliteit, emotie en esthetiek een foto bijzonder. 
 

Bij commerciële fotografie komt mijn ervaring in marketing en marketing communicatie goed van pas. Uitgangspunt voor elke commerciële opdracht is immers een goed beeld en begrip van de doelgroep en centrale boodschap. Niet zelden begin ik daarom met het meedenken en uitwerken van de juiste positionering en marketing mix! Samen kijken we welk soort fotografie het beste past.
 

Bij architectuur en interieurdesign is het de kunst om zowel de creatieve als de functionele oplossingen van de architect te benadrukken. Ook maken we steeds vaker een virtuele tour die je met je VR glass kunt bekijken!
 

Mijn voorliefde gaat uit naar zwart-wit fotografie. Zeker bij stillevens. Zwart-wit is tijdloos en benadrukt compositie. Bij straatfotografie en urban projecten werk ik graag met veel zwart en verzadigde kleuren, om zo een stoer effect te creëren. Bij events en portretwerk is mijn werkwijze ongedwongen en spontaan. Hierbij probeer ik onopvallend te werk te gaan om oprechte beelden van de mensen te krijgen.
 

Tot slot wellicht het meest belangrijke: de klik tussen de fotograaf en opdrachtgever. Daarover valt niet veel te schrijven, die moet je gewoon samen ontdekken!
 

Han Dols